Whitepaper

7 criteria om de juiste ISO implementatie partner te kiezen

Het selecteren van de juiste ISO consultancy partner is essentieel voor een succesvolle implementatie van ISO normen. Fendix wordt namelijk regelmatig ingezet wanneer een implementatie door een andere partij is mislukt. Wat wij dan aantreffen kan variëren van een niet-gebruiksvriendelijk managementsysteem tot een implementatie die volledig opnieuw moet, waaraan duizenden euro’s zijn verspild. Totaal onnodig vinden wij.‍ Een onjuiste implementatiepartner kan jouw organisatie dus niet alleen veel geld kosten, het kan ook je dagelijkse operatie behoorlijk verstoren en het draagvlak voor een volgende implementatie vernietigen.
Dit artikel is voor het laatst bijgewerkt op
14/5/2024

Criteria voor het evalueren van een implementatiepartner

Een weloverwogen keuze maken voor een ISO implementatiepartner is niet eenvoudig, vooral wanneer je zelf weinig kennis hebt van de te implementeren norm. Aangezien wij inmiddels tal van implementaties hebben gedaan weten we waar implementaties fout kunnen gaan en welke factoren implementaties juist tot een succes maken.

Dus wil jij succesvol opgaan voor certificering?

Let dan op deze 7 criteria uit deze whitepaper bij het selecteren jouw ISO implementatiepartner.

  1. Een gestandaardiseerde aanpak
  2. Flexibiliteit
  3. Het managementsysteem
  4. Communicatie
  5. Ervaring & Trackrecord
  6. Prijs
  7. Aanvullende diensten

In onze whitepaper leggen wij bij elk criterium uit wat we hiermee bedoelen, wat je kunt verwachten als je met ons in zee zou gaan en geven we een tip die jou helpt om zelf objectief dit criterium te toetsen.

Download hier je gratis whitepaper 7 criteria om de juiste ISO implementatie partner te kiezen
Download gratis whitepaper
Kilian Houthuijzen
Information Security Consultant
085 773 60 05
Naar nieuwsoverzicht
KAM Certificeringen is nu Fendix

Wij zijn partner van