KAM Certificeringen is nu Fendix
Normen

Specialisten in informatiebeveiliging
en privacy

Wij zijn een enthousiast team aan specialisten opgegroeid in de digitale wereld. Met onze aanpak hebben we al tientallen organisaties getransformeerd en verder geholpen met het krijgen van grip op hun processen.
Informatiebeveiliging
We organiseren jouw data & informatie veilig door risico's te beheersen. Hierdoor is jouw kritische informatie optimaal beschikbaar, veilig en kwalitatief op orde.
Kwaliteit
We maken de kwaliteit van jouw organisatie meetbaar, aantoonbaar en zorgen ervoor dat jouw bedrijfsprocessen voldoen aan de internationale normen van kwaliteit.
Privacy
We helpen je organisatie om persoonlijke gegevens veilig en conform de internationale privacywetgeving te beheren, waardoor je de vertrouwelijkheid en integriteit van klantinformatie aantoonbaar kunt waarborgen.
AI
We zorgen ervoor dat jouw AI-toepassingen ethisch verantwoord zijn en voldoen aan de internationale standaarden, waardoor je innovatie kunt versnellen zonder in te boeten op verantwoordelijkheid en kwaliteit.

Heb je vragen?

We vertellen je graag wat we kunnen doen voor jouw organisatie. Bel met Wouter Vreeburg voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Wouter Vreeburg
Lead Auditor
085 773 60 05

Wij zijn partner van