Nieuws

Fendix biedt alles wat je nodig hebt voor Security Awareness met Guardey

95% van de cyber incidenten wordt veroorzaakt door onoplettendheid of verkeerd gedrag van medewerkers. Met Guardey's platform voorkom je dit. Als Fendix willen wij jouw one-stop-shop zijn voor informatiebeveiliging en privacy, maar wel alleen met het beste aanbod. Daarom zijn wij een samenwerking met Guardey begonnen. Door Guardey op te nemen in onze Awarenesspakketten bieden wij nu een volledig pallet aan awareness diensten aan.
Dit artikel is voor het laatst bijgewerkt op
8/2/2024

Samenwerking Guardey en Fendix

Om onze Awarenesspakketten uit te breiden zijn we een samenwerking aangegaan met het platform Guardey. Guardey is hét platform om security awareness te creëren bij medewerkers. Het doel van de Guardey is om duurzame gedragsverandering op het gebied van informatiebeveiliging en privacy te creëren.

Fendix distributeur van Guardey

Als distributeur van de Guardey game zijn wij partner op het hoogste niveau binnen Guardey. Met deze samenwerking gaan we verder dan alleen het aanbieden van de Guardey game.

Belangrijk:  Guardey is een product en biedt geen consultancy. Maar maak je geen zorgen, als distributeur bieden wij jou:

 • 10% korting op alle Guardey game abonnementen
 • Onboarding van admin accounts en medewerkers
 • Persoonlijk aanspreekpunt bij vragen, opmerkingen of wijzigingen
 • Analyse en advies op basis van brede ervaring
 • Extra's zoals trainingen en adviesrapportages

Ontvang hier 10% korting op de Guardey Game via Fendix!

Waarom Guardey?

Guardey voegt spelelementen toe aan security awareness wat ook wel gamification wordt genoemd. Gamification zie je tegenwoordig overal, denk maar aan de smiley wanneer je te hard rijdt. Het is makkelijk om complexe theorie om te toveren tot een boeiende ervaring. Met uitdagingen, quizzen en beloningen worden medewerkers eenvoudig uitgedaagd om actief te leren.

 • Betrokkenheid door middel van leaderboards
  Guardey past gamification juist toe door medewerkers te motiveren met punten en beloningen. De gekoppelde leaderboards zorgen voor een hoge betrokkenheid en onderlinge competitie tussen de medewerkers. Ook is het mogelijk om medewerkers elkaar te laten helpen en als team hogere scores te halen.
 • Boeiend en leuk om te spelen
  Guardey is makkelijk te begrijpen en gebruiksvriendelijk qua interface. Doordat er veel gesprekken gevoerd zijn met IT-partners, ondernemers en distributeurs beschikt het platform over een breed scala aan onderwerpen. Het kost medewerkers wekelijks maar 3 tot 5 minuten om de game bij te houden. Hierdoor blijft het leuk en laagdrempelig om de game te spelen.
 • Security awareness op maat
  Organisaties kunnen zelf content toevoegen die specifiek belangrijk is voor haar branche. Met de scores en beoordeling is makkelijk te zien waar de pijnpunten van de organisatie liggen. Hierdoor sluiten de challenges naadloos aan op jouw organisatie. Ook de taal is geen probleem. Guardey is 100% Nederlands, maar ook beschikbaar in talen als Engels, Frans, Spaans, Duits en meer.

Bewustzijn en ISO 27001

Het spel omvat amusement, competitie en beloningen, waar gebruikers een fictief bedrijf runnen. Het leaderboard stimuleert vergelijkingen binnen het bedrijf en wereldwijd. Bedrijven kunnen topgebruikers belonen en via het Learning Management System de trainingsimpact volgen. Dit helpt bij de naleving van normen op het gebied van informatiebeveiliging en privacy, bijvoorbeeld de ISO27001. Die vereisen namelijk een passend bewustzijnsniveau en continue verbetering. Dit geldt voor alle medewerkers dus niet alleen voor specifieke functies.

Dashboard

Guardey biedt wekelijkse uitdagingen op basis van gamification om werknemers geleidelijk kennis te laten opbouwen. Het leerproces wordt versterkt door regelmatige betrokkenheid, waardoor informatie beter wordt onthouden. De leercurve begint eenvoudig en wordt geleidelijk complexer, waardoor gebruikers verdachte activiteiten beter kunnen herkennen.

Leaderbord

Elke gebruiker kan zien hoe hij het doet in het leaderboard. Hier kunnen ze zichzelf vergelijken met de rest van het bedrijf en zelfs met de rest van de wereld.

Wekelijkse uitdagingen

Guardey richt zich op actuele kennis in cyber security, waarbij dringende onderwerpen direct aan de wekelijkse uitdaging worden toegevoegd. Beheerders kunnen binnenkort aangepaste vragen toevoegen, zoals phishingervaringen, om de organisatie bewust te maken.

Up-to-date en actuele kennis

De wereld van cyber security is snel. Hackers bedenken voortdurend nieuwe manieren om bij bedrijven in te breken. Als dit gebeurt, moeten bedrijven zo snel mogelijk worden opgeleid in plaats van te moeten wachten tot de volgende jaarlijkse cursus. In het spel worden dringende onderwerpen gewoon toegevoegd aan de komende wekelijkse uitdaging.

Ontvang 10% korting op de Guardey Game bij Fendix!

Ontvang hier 10% korting of Neem contact op voor de mogelijkheden.

Kilian Houthuijzen
Accountmanager
085 773 60 05
Naar nieuwsoverzicht
KAM Certificeringen is nu Fendix

Wij zijn partner van