Werken bij

Mathijs over zijn eerste jaar bij Fendix

Mathijs is samen met Storm begonnen in januari 2022. In het afgelopen jaar hebben we enorme stappen gemaakt en we zijn trots op de bijdrage die Mathijs daaraan geleverd heeft. Wij kunnen niet wachten om te zien wat zijn toekomst bij Fendix inhoudt! Wij vroegen Mathijs wat hij vond van zijn eerste jaar in dienst bij Fendix.
Dit artikel is voor het laatst bijgewerkt op
2/11/2023

Het begin

In het begin was alles een beetje chaotisch. We waren op zoek naar hoe wij onze cultuur wilden inrichten. Ook hadden we meteen de ambitie te gaan groeien. Maar hoe gaat dat allemaal in zijn werk? Gaandeweg werden deze zaken concreter en begonnen we met het neerzetten van de huidige bedrijfscultuur. We probeerden open en transparant naar elkaar te zijn, ruimte te bieden voor ontwikkeling en communicatie op de eerste plek te zetten. Zo kwamen we steeds dichterbij de cultuur die we nastreven.

Nu

"Waar zijn we nu dan?" Dit is een vraag die ik mezelf vaak stel. Ik voel me op mijn plek bij Fendix. Zo ben ik inmiddels verantwoordelijk voor de HR afdeling en kunnen collega's voor alles en nog wat bij me terecht. Het mooie is dat we op één lijn liggen qua motivatie en instelling, wat ervoor zorgt dat we fijn samen kunnen werken. Ook maken we veel grapjes en is er ruimte voor ontspanning.

Dit alles maakt dat ik dagelijks met een goed gevoel naar mijn werk toe ga. De fijne werksfeer en het accepteren van elkaars normen en waarden maakt waar onze bedrijfscultuur voor staat. Zo zijn we gegroeid van drie werknemers naar acht, hebben we geweldige opdrachten uit mogen voeren en tillen we de organisatie elke dag naar een hoger niveau.

De toekomst

Waar we over een jaar zijn durf ik niet te voorspellen. Ik weet wel dat we tegen die tijd nog beter hebben leren samenwerken en nog steeds open en transparant tegen elkaar zijn. De cultuur behouden lijkt me fantastisch. Ik kijk ernaar uit om deel te mogen zijn van dit proces!

Wij zijn ontzettend blij met het werk dat Mathijs verricht heeft en hopen nog vele jaren van zijn professionaliteit en humor te mogen genieten! Een consultant in hart en nieren die nooit opgeeft.

Mathijs Oppelaar
Information Security Consultant
085 733 60 05
Naar nieuwsoverzicht
KAM Certificeringen is nu Fendix

Wij zijn partner van